2 min. lukuaika

Rekisteröityminen sisällöntuottajaksi

2.4.2020 17:26:02

Untitled-2-1

Rekisteröityminen Scoopifyhin tapahtuu henkilökohtaisen kutsun avulla, jonka saat sähköpostiisi. Klikkaamalla sähköpostin painiketta "rekisteröidy sisällöntuottajaksi", sinut ohjataan Scoopifyn järjestelmään luomaan tili sekä oma henkilökohtainen sisällöntuottajan profiili.

Tässä artikkelissa käymme ensimmäisen rekisteröintisivun ohjeistukset vaihe vaiheelta läpi.

Ennen tietojen syöttöä, sinun tulee valita, millaisella yhtiömuodolla rekisteröidyt Scoopifyhin. Tällä hetkellä Scoopifyhin voi rekisteröityä vain yrityksen eli toiminimen tai jonkin muun y-tunnuksella varustetun yhtiön kautta (esim. osakeyhtiö).

Yksityishenkilönä et valitettavasti voi liittyä Scoopifyhin.

1-1

Kun olet valinnut rekisteröitymisen yrittäjänä tai toiminimellä, pääset täyttämään tietojasi.

 

yrityksen tiedot

Aivan ensimmäiseksi määritetään yrityksen tiedot eli yrityksen nimi ja y-tunnus.

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimen on oltava täsmällisesti se, mikä se on yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä (YTJ). Tämä on tärkeää sen vuoksi, että saat jatkossa luotua ongelmitta Sripe-tilin, joka välittää tuottosi tilillesi.

Y-tunnuksen on oltava kahdeksannumeroinen ja muodossa 1234567-8.

Kun molemmat kohdat ovat oikein täytetty, muuttuu kentän lihavoitu otsikko kapeaksi. Näin voit esimerkiksi tarkistaa sen, että y-tunnus on oikeassa muodossa.

 

henkilötiedot

Seuraavaksi täytetään etu- ja sukunimi sekä syntymäpäivä. Etu- ja sukunimi tulevat kenttään automaattisesti. Syntymäpäivä valitaan kalenterityökalulla. Syntymäaikaa kysytään, koska palvelun alaikäraja on 18 vuotta.

Henkilötiedot

Jälleen kerran, kun kaikki kohdat ovat oikein täytetty, muuttuu kentän lihavoitu otsikko kapeaksi.

 

yhteystiedot

Syötä yhteystietoihin yrityksesi yhteystiedot. Sähköpostin kenttä on automaattisesti täytetty sen sähköpostin perusteella, jolla olet pyytänyt kutsun liittyä palveluun.

Yhteystiedot

Kun kaikki kohdat ovat täytetty, muuttuu kentän lihavoitu otsikko kapeaksi.

 

SALASANA JA KÄYTTÖEHTOJEN SEKÄ TIETOSUOJASELOSTEEN HYVÄKSYMINEN

Lopuksi määritetään salasana, jossa on vähintään 8 merkkiä. Lisäksi tulee tutustua palvelun käyttöehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen ja merkitä nämä hyväksytyksi.

Kun sivun kaikki kohdat on täytetty oikein ja ehdot hyväksytty, muuttuu SEURAAVA-painike pinkiksi ja voit jatkaa eteenpäin profiilin luomiseen.

Salasana ja ehdot

Ohjeet sisällöntuottajan profiilin luomiseen löydät täältä.

Scoopify

Kirjoittanut Scoopify

Suositut ohjeet

Tilaa uutiskirje